Feike Willemse Prijs

De Feike Willemse prijs werd door het bestuur van de Werkgroep Kinderpathologie der Lage Landen (WKPLL) ingesteld als blijk van waardering voor de inspanningen, die Feike Willemse heeft geleverd voor de pathologie in het algemeen en de kinderpathologie in het bijzonder. Hij was jarenlang een zeer stimulerende secretaris van de WKPLL.
Deze stimuleringsprijs voor onderzoek in kinderpathologie is bestemd voor onderzoekers op het gebied van de kinderpathologie of hieraan nauw verwante onderzoeksvelden zoals de ontwikkelingsbiologie, embryologie, klinische genetica, obstetrie en kindergeneeskunde (neo-/perinatologie). De prijs wordt 2 jaarlijks uitgereikt en bestaat uit een geld bedrag van 2000 Euro. De volgende uitreiking zal plaatsvinden tijdens de 2-jaarlijkse cursus die de WKPLL organiseert in december 2019. Tijdens de uitreiking krijgt de ontvanger de gelegenheid om een korte presentatie te geven over het desbetreffende onderzoek.

Zodra er meer bekend wordt over de uitreiking, kunt u hier de informatie vinden.

Contactinformatie

U kunt contact met ons opnemen via het volgende mailadres: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.

Algemene voorwaarden en privacy